Referenties

Referenties voor

HR manager

In de jaren dat Anneke als HR manager werkzaam was voor Interview-NSS en later Synovate heeft ze een effectieve, professionele HR organisatie neergezet. Anneke is daadkrachtig, initiatiefrijk en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. Ze zoekt en neemt bewust verantwoordelijkheid. Sterk in de interpersoonlijke sfeer, een groot sociaal hart zonder dat dat ten koste gaat van haar professionaliteit. Een mooi mens en erg fijne collega.

– Carlo Stokx, Chief Innovative Solutions Officer member Management Board Executive Committee at Ipsos SA

Loopbaanbegeleiding en coaching

Fantastische coaching gehad van Anneke. Ze is krachtig, integer, stelt zich open op en creëert een vertrouwde en veilige omgeving. Vanuit rust en oprechte interesse kreeg ik alle ruimte om mijn verhaal te vertellen en antwoorden te vinden op mijn vragen. Ze heeft me geholpen meer vertrouwen te hebben in mijn creatieve loopbaan en mijn expressieve kracht te vergroten. Door haar liefdevolle ondersteuning heb ik meer zelfvertrouwen en energie gekregen.

Anneke heeft mij zeer goed geholpen in het zetten van een nieuwe carrièrestap in een voor mij nieuwe branche. Ze kan zeer goed luisteren en op het goede moment de scherpe vragen stellen die je een stap verder brengen. Ze is integer, geïnteresseerd, zeer vriendelijk en kan goed verbindingen leggen tussen alle zaken die je haar vertelt. Wil je een andere kant op met je carrière dan raad ik je aan eens met Anneke contact op te nemen.

Anneke is een goede sparringpartner en coach als het gaat om het bepalen van je koers. Stapsgewijs zorgt ze voor de nieuwe inzichten en het in gang zetten van de acties in de nieuwe richting. Goede combinatie van zelfinzicht, triggering en sturing.